Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

16 éves prosti is dolgozott a miskolci szalonban

| 2017. 05. 16. | 19:11:00
Gyermekpornó is volt a dologban.
16 éves prosti is dolgozott a miskolci szalonban
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Járásbíróság május 16-án gyermekprostitúció kihasználásának büntette és gyermekpornográfia bűntette miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte azt a vádlottat, aki 2014 elejétől 2015 májusáig társával együtt Miskolcon, a Soltész Nagy Kálmán úton bordélyházat üzemeltetett.

A vádlottak közösen határoztak arról, hogy egy olyan szalont fognak működtetni Miskolcon, ahol fiatal nők szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Az elsőrendű vádlott által vezetett gazdasági társaság nevében lakást béreltek, abba bútorokat, masszázságyakat vásároltak, majd internetes hirdetéseket adtak fel, melyben pénzkereseti lehetőséget ajánlottak. A hirdetésre jelentkező nőket tájékoztatták a munka jellegéről, majd velük masszőr és hostess feladatokra szerződést kötöttek. A vádlottak erotikus tartalmú fényképfelvételeket készítettek a lányokról, azokat szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalakon tették közzé. A vendégekkel való kapcsolattartás érdekében a lányoknak mobiltelefont biztosítottak. A vádlottak közreműködtek a szalon működtetésében: a szolgáltatásokról árlistát készítettek, nyilvántartották a bevételeket, felügyelték a prostituáltakat.

A szexuális szolgáltatást igénybe vevő személyektől kapott pénz a vádlottakhoz került, akik azon megosztoztak, illetve juttattak belőle a lányoknak is. A lányok között volt olyan, aki 16 évesen kezdett prostituáltként dolgozni a vádlottak által üzemeltetett bordélyházban.

Fentieken túl az elsőrendű vádlott az általa használt számítógépen olyan tartalmú felvételeket tartott, amelyek 18. életévüket be nem töltött (esetenként mindössze 8-10 éves) lányokat nyíltan szeméremsértő módon ábrázoltak.

A bíróság az elsőrendű vádlottat 3 év 3 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. Enyhítő körülményként értékelte, hogy a vádlott büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerte, megbánta tettét. A másodrendű vádlott az eljárás során elhalálozott, a bíróság esetében a büntetőeljárást megszüntette.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés