Hirdetés
Hirdetés

Letöltendő börtön egy bordély üzemeltetőjének

| 2018. 01. 26. | 17:55:00
A miskolci örömtanyán 16 éves lányt is lehetett rendelni.
Letöltendő börtön egy bordély üzemeltetőjének
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jogerősen 3 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki bordélyházat üzemeltetett a borsodi megyeszékhely központjában – tájékoztatott Horváth Dóra.

A bírósági sajtószóvivő közlése szerint a törvényszék határozatával helybenhagyta a Kazincbarcikai Járásbíróság elsőfokú ítéletét.

Pedofil fotók

Az elsőfokú ítélet szerint a vádlott és időközben elhunyt társa elhatározták, hogy bordélyházat nyitnak Miskolcon fiatal nőkkel. A Soltész Nagy Kálmán utcán lakást béreltek, bútorokat, masszázságyakat vásároltak, majd internetes hirdetéseket adtak fel pénzkereseti lehetőséget ajánlva. A hirdetésre jelentkező nőket tájékoztatták a munka jellegéről, majd masszőr és hosztesz szerződést kötöttek velük. 
Erotikus fényképket készítettek a lányokról, és a fotókat szexuális szolgáltatást hirdető oldalakon tették közzé. A vendégekkel való kapcsolattartás érdekében a lányoknak mobiltelefont biztosítottak. A vádlottak a szalon működtetésében is közreműködtek: a szolgáltatásokról árlistát készítettek, nyilvántartották a bevételeket, felügyelték a prostituáltakat. 

A kuncsaftoktól befolyt pénz a terheltekhez került, akik megosztoztak rajta, illetve juttattak belőle a lányoknak. A lányok között volt olyan is, aki 16 évesen kezdett prostituáltként dolgozni a bordélyházban.

A vádlott számítógépen a rendőrök 8-10 éves kislányokról készített, nyíltan szeméremsértő képeket találtak.

A férfit gyermekprostitúció kihasználása és gyermekpornográfia bűntettében mondták ki bűnösnek.

Hirdetés
Hirdetés