Hirdetés
Hirdetés

A semmiért támadtak rá a tiszaújvárosi nőre

| 2018. 02. 16. | 15:00:00
Éppen kutyát sétáltatott.
A semmiért támadtak rá a tiszaújvárosi nőre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves girincsi férfival és 17 éves társával szemben.

A megalapozott gyanú szerint február 15-én 20 óra körül Tiszaújvárosban a gyanúsítottak megtámadtak egy kutyát sétáltató, 44 éves, helyi nőt.

Az asszony válláról a 17 éves támadó megpróbálta a táskáját elvenni, – míg 28 éves társa figyelt – azonban a hölgy a táskát nem engedte el, ezért a fiú a sértettet többször arcon ütötte, aki így elengedte táskáját, majd elmenekültek.

Miután a megtámadott nő utánuk kiabált, hogy nincs a szatyorban semmi értékes a rablók megálltak, megnézték a táskát, majd eldobták azt. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A bejelentést követően a rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, akiket kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság előterjesztéssel él a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Hirdetés
Hirdetés