Hirdetés

Életét vesztette az E.ON győri telephelyén megszurkált férfi

MTI/Bors

2018.02.09. 09:18

Életét vesztette az E.ON győri telephelyén megszurkált férfi

Egy volt alkalmazott támadt rá.

Hirdetés

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt - tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.

Oláh Attila csütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Dulakodásuk során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.

Szóváltás alakult ki az E.ON győri telephelyén két férfi között még csütörtökön. A dulakodás során előkerült egy kés, amivel a támadó többször is megszúrta a fiatalabb, szintén a társaságnál dolgozó férfit.

A Bors azt írja, a megtámadott személy a vállalat igazgatóhelyettese, de úgy tudni, eredetileg nem is őt, hanem a cégvezetőt akarta a bántani az alkalmazott.

Az eset után az E.ON közleményben tudatta, zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, melyhez minden szükséges segítséget megadnak, és együttműködnek a rendőrséggel. "Megrendülten állunk a történtek előtt, ehhez hasonló tragédia még nem történt vállalatunk életében. Együttérzünk az érintett családtagokkal, és bízunk benne, hogy sérült kollégánk mielőbb felépül" - tették hozzá.

halálgyászGyőr

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés