Hirdetés
Hirdetés

Gyilkosság a vád öt abaújszolnokival szemben

| 2018. 05. 23. | 17:20:00
Egy idős asszonyt öltek meg.
Gyilkosság a vád öt abaújszolnokival szemben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt emberrel szemben, akik egy idős asszonyt olyan súlyosan bántalmaztak otthonában, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt abaújszolnoki személlyel szemben. A megalapozott gyanú szerint a két nőből és három férfiból álló társaság tagjai 2017. április 11-ét megelőzően egy 86 éves idős asszonyt nyéstai otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. április 26-án elfogta és gyanúsítottként történő kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A gyanúsítottak előzetes letartóztatását 2017. április 28-án rendelték el, amit az eljárás során mindvégig fenntartottak.

Az emberölés gyanúsítottjaival szemben folytatott nyomozást a rendőrség 2018. május 23-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés