Hirdetés
Hirdetés

Gyanús lett, hogy kacsázik az úton a szendrői

| 2018. 06. 19. | 20:00:00
És még tetézni tudta.
Gyanús lett, hogy kacsázik az úton a szendrői
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jármű önkényes elvétele bűntett és bódult állapotban való járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 32 éves szendrői férfival szemben.

A rendőröknek gyanús lett a 2017. november 17-én, 13 óra körül, a 26-os számú főúton, Kazincbarcika és Sajószentpéter között autójával bizonytalanul, kacskaringózva közlekedő vezető.

A rendőrjárőrök ellenőrzés alá vonták a férfit, majd a rendőrkapitányságra előállították a sofőrt, akiről kiderült: az általa beszedett gyógyszerektől vált bódulttá. Az eljárásban szabadlábon védekező gyanúsítottat a rendőrök hazaengedték.

A 32 éves szendrői férf, miután távozott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságról, a Fő téren megpróbált eltolni és beindítani egy motort, hogy saját, távolabb hátrahagyott autójához jusson.

Nem járt sikerrel, ezért ugyanezen okból feltört egy autót, hogy azzal menjen tovább. Az újabb kudarc után még egy autó ablakát betörte, mert abba is bele akart ülni, hogy eljuthasson a sajátjához, ekkor ismét tetten érték a rendőrök.

Az ügyben indított nyomozást a rendőrség a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés