Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ki mondta, hogy a motoros ihat alkoholt?

| 2018. 06. 14. | 20:54:00
De legalábbis számítson a retorzióra.
Ki mondta, hogy a motoros ihat alkoholt?
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra sem érdemes szeszesital-fogyasztás után autót vagy motorkerékpárt vezetni! A Miskolci Rendőrkapitányság újabb öt esetben ittasan volán mögé ülő sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal.

Közúti ellenőrzések során szűrték ki a miskolci rendőrök azokat a járművezetőket, akik vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak.

Két személyt Miskolcon emelték ki a forgalomból, egyet a 37-es számú főút, arnóti körforgalomnál vontak intézkedés alá, továbbá egy motoros Kondón, egy személygépkocsi vezetője pedig Mályiban akadt fenn a rostán. A Miskolci Rendőrkapitányság ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel utastársait, közlekedésben szabályosan résztvevők és más személyek életét, testi épségét veszélyezteti! Az ittas állapotban elkövetett járművezetés pedig bűncselekmény, mely bírósági eljárást von maga után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés