Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek volnának Magyarország legjobb szállodái

| 2017. 05. 16. | 21:35:00
A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 12. alkalommal adták át kedden Budapesten.
Ezek volnának Magyarország legjobb szállodái
Hirdetés
Hirdetés

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2016. évi teljesítménye alapján. A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat.

A legjobb háromcsillagos konferencia szálloda 2016-ban az ibis Styles Budapest Center, a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda pedig az Aquaworld Resort Budapest superior. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája a Vital Hotel Nautis superior, a legjobb ötcsillagos konferencia szálloda a Hilton Budapest lett.

A legígéretesebb 2016-ban megnyitott szálloda a négycsillagos Hotel Yacht Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalata alapján ítéli oda a díjakat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés