Hirdetés
Hirdetés

Legyen miskolci az év védőnője!

| 2018. 04. 17. | 21:20:00
A hónap végéig tehet javaslatot.
Legyen miskolci az év védőnője!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Védőnők Egyesülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából, 2011-ben megalapította az Év Védőnője Díjat.

A védőnői munka nem látványos, hisz mindig egy-egy személyre, családra irányul. A beérkezett történetek, jelölések alapján szeretnék bemutatni azt az áldozatos munkát, amelyet a védőnők – sokszor nehéz körülmények között – végeznek a lakosság egészségének megőrzése érdekében.

A díj odaítélésével évről-évre azokat a védőnőket kívánják elismerni, akik munkáját a családok, kollégák, munkáltatók, szakfelügyelet egyaránt megbecsülik.

Az elismerésben részesülő védőnők saját példájukkal, a mindennapi tevékenységükkel a családok, ifjak bizalmát és szakmai környezetük elismerését egyaránt kivívva, sokat tesznek a védőnői hivatás társadalmi és szakmai megítélésének javításáért.

Az Év védőnője díjra több kategóriában lehet jelölni arra érdemes szakembert (kistelepülés, kisváros, nagyváros, vezető védőnő, védőnői tanácsadói közösség).

A jelöléseket a www.mave.hu portálon várják a családoktól, szülőktől, diákoktól, társszakmák képviselőitől, kollégáktól, munkáltatóktól, azaz bárkitől, aki saját tapsztalatát megosztva, saját töténetét elmesélve mutatja meg a védőnők mindennapi tevékenységét.

 

Hirdetés
Hirdetés