Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszelídített Anna and the Barbies jön Miskolcra

| 2016. 10. 14. | 09:56:00
Meghökkentő rockzenekarral ünnepel a miskolci Művészetek Háza.
Megszelídített Anna and the Barbies jön Miskolcra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 10 éves születésnap alkalmából a műfaji sokszínűséget helyezi középpontba a miskolci Művészetek Háza. Így került az ünnepi programsorozatba a látványos, és különc megjelenéséről ismert Anna and the Barbies, amely sokszor bizonyította: a miskolci fiatalok odavannak a pörgős, lázadó rockzenéért. 

Az igencsak megosztó előadóként ismert

Anna and the Barbies október 14-én némiképp megszelídül a Művészetek Házában, mivel ezúttal akusztikus „oldaláról” mutatkozik be a közönségnek.

Pásztor Anna és zenésztársai sokakat meghökkentenek színpadi megjelenésükkel, de egyedi hangzású dalaik az útkereső fiatalabb generáció szívébe már belopták magukat, és dalszövegeik önkifejezési formává is váltak.

A Művészetek Háza idén küldetésének tekinti a műfaji sokszínűséget, és nem titkolt célja, hogy minden generációnak kulturális élményeket nyújtson: – A fiatalok körében kialakult egy előítélet, hogy a kulturális központok csak a konzervatív művészeteknek adnak otthont. Szeretnénk megmutatni, hogy a Művészetek Házában a tizen-, és huszonéves fiatalok is megtalálják kedvenceiket.”- hangsúlyozta Novák Irén, a Miskolci Kulturális Központ ügyvezetője. 

Az Anna and the Barbies október 14-én 19 órakor látható a Művészetek Háza nagyszínpadán, némiképp megzabolázva, de a hozzá illő lázadó rockdalokkal.

Hirdetés
Hirdetés