Hirdetés
Hirdetés

Közösségi iroda nyílt Miskolcon

| 2017. 09. 19. | 11:25:00
Munkaállomások és tárgyalók.
Közösségi iroda nyílt Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

GRABOVSKY-Coworking and more – ez a neve Miskolc első közösségi irodájának. Az egyedülálló kezdeményezés több hónapos előkészületet követően szeptember 15-én mutatkozott be a nyilvánosság előtt. A Miskolc történelmi belvárosában, a Rákóczi utcán létesült közösségi iroda megnyitóján előbb Tóth Gergely, a Regionális Ifjúsági Szolgáltató Központ elnöke mondott köszöntőt. Örömét fejezte ki, hogy az ötletük valósággá vált, majd az elmúlt hónapok történéseit vette számba.

Rikter Ádám, a GRABOVSKY ügyvezetője így fogalmazott: – Egy nagyon izgalmas utazás elején vagyunk, hiszen napról-napra új igények, új lehetőségek merülnek fel. Maga a közösségi iroda az elmúlt néhány évek innovációja, a fővárosban már működik néhány ilyen, Miskolcon viszont ez az első. Egy rendkívül izgalmas projekt, hiszen a közösségi iroda működését nagyjából úgy kell elképzelni, mint mondjuk az Ubert, vagy a telekocsi szolgáltatásokat. Ebben az irodában alapvetően munkaállomásokat és tárgyalókat üzemeltetünk, elsősorban szabadúszóknak, önálló projekteken dolgozóknak, két-háromfős csapatokban dolgozóknak, egyszóval mindazoknak, akik munkájukhoz nem szeretnének egy teljes irodát fenntartani, munkaállomásokra viszont szükségük van.

Mi a coworking?

A közösségi irodák többnyire a belvárosban helyezkednek el, a jó megközelíthetőség érdekében, a munkaállomásokon biztosítják az irodai munkához nélkülözhetetlen infrastruktúrát, de a legtöbb, számos további szolgáltatást is kínál, inkubációs vagy székhelyszolgáltatással, tanácsadással, közösségi funkciókkal segíthetik a kezdő vállalkozókat, induló vállalkozásokat.

További információ

www.grabovsky.hu
www.facebook.com/coworkingmiskolc

Hirdetés
Hirdetés