Hirdetés
Hirdetés

Három helyen is égett a ház Borsodban

| 2017. 10. 28. | 12:24:00
Lakhatatlanná váltak az épületek.
Három helyen is égett a ház Borsodban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok dolga akadt a tűzoltóknak október 27-én.

A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, amely az épület egyik szobájában keletkezett és a tetőszerkezetre is átterjedt Mezőkeresztesen, a Táncsics Mihály utcában. Az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezésében hozzátartozóik nyújtottak segítséget.

Teljes terjedelmében égett egy 16 négyzetméter alapterületű melléképület és a mellette álló parasztház tetőszerkezetének mintegy 70 százaléka Boldogkőújfaluban, a Dózsa György utcában. Az encsi és a gönci hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet, miközben átvizsgálták az ingatlant és eltávolítottak belőle egy háztartási gázpalackot. A tűzben nem sérült meg senki.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete és egy szobája Nyékládházán, a Sugár úton. A miskolci hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal elfojtották a lángokat. A tűz nem terjedt tovább az ingatlan többi helyiségére, azonban a ház lakhatatlanná vált. Az eset során nem sérült meg senki.

Hirdetés
Hirdetés