Hirdetés
Hirdetés

Olyan meleg van, alig kell fűteni Miskolcon

| 2017. 10. 18. | 14:13:00
A MIHŐ visszaállt a szakaszos fűtésre.
Olyan meleg van, alig kell fűteni Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése alapján a héten tovább melegszik az időjárás, ezért szakaszos, költségtakarékos fűtést biztosít a MIHŐ, mindaddig amíg a külső hőmérséklet ezt indokolja.

A fűtésszolgáltatást szeptember 29-én kezdte meg a MIHŐ Miskolcon. Először szakaszosan, majd a napi átlagos külső hőmérséklet csökkenése alapján folyamatosan történt a lakások fűtése.

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján, a napi legmagasabb hőmérsékletek a napokban 20 Celsius fok körül alakultak, ezért a MIHŐ visszaállt a szakaszos fűtésre. Ennek oka, a lakások túlfűtöttségének elkerülése, valamint a fogyasztók részére pénztárcabarát, költséghatékony fűtési szolgáltatás biztosítása.

A szakaszos fűtés azt jelenti, hogy a hőközpontban lévő automatika a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtést, éjszaka melegebb, nappal pedig akár teljesen hideg is lehet a radiátor az időjárástól függően.

Amennyiben a lakóközösségeknek folyamatos fűtésszolgáltatásra van igényük, azt kérjük, hogy a társasházközösség fűtési megbízottjai vagy a közös képviselők jelezzék a MIHŐ Kft. Műszaki Ügyeletének 06-46/379-450 vagy 06-46/379-360-as telefonszámain.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Műszaki Ügyelet e-mail címe megváltozott, mely helyesen muszakiugyelet@miho.hu.

Hirdetés
Hirdetés