Hirdetés
Hirdetés

A miskolci Glonczi Rodrigóért nyomjanak egyet!

| 2017. 12. 14. | 09:07:00
Folytatódik a tehetségkutató.
A miskolci Glonczi Rodrigóért nyomjanak egyet!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva 5. évada péntek este a Duna televízióban, a tizenkét produkcióra már a nézők is szavazhatnak.

Az első középdöntőben a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes (Békéscsaba), Fekete Borbála (Eger), Cruz Heather Laura és Demarcsek Dániel (Nyíregyháza), Király Dávid (Székesfehérvár), a Nógrád Táncegyüttes (Salgótarján), Eötvös Remus (Sepsiszentgyörgy/Őrkő), Haraszti József (Bátonyterenye-Maconka), az Ördöngös Zenekar (Szamosújvár), a Pendely Énekegyüttes (Debrecen), Glonczi Rodrigó (Miskolc), Debreczeni-Kis Helga (Szentes) és a Debreceni Hajdú Táncegyüttes (Debrecen) lép színpadra. 

A pénteki első középdöntő fellépői közül kategóriánként a legmagasabb pontszámot elérő produkció jut a december 29-i döntőbe, emellett a közönség is továbbjuttathat szavazataival egy produkciót. 

Szavazás

- az SMS nem emeltdíjas, 1 telefonszámról max. 20 darab küldhető.
- csak az adás ideje alatt lehet szavazni, műsorvezető indítja és zárja is le.
- a +36- 20-as vagy 30 vagy 70-es előhívó után a 44-22-999- es telefonszámra küldhetik az üzenetet, amely csupán két számot, azaz a versenyző kódját tartalmazhatja.
- A szavazók az sms-ről visszajelzést nem kapnak – de minden információt megtalálnak a mediaklikk.hu/pava oldalon, vagy hívhatják az ügyfélszolgálatot is, a +36-1-372-4950-es telefonszámon.

Glonczi Rodrigó kódja: 10

Zsűri 

A Fölszállott a páva zsűrijének elnöke ezúttal is Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a nemzet művésze. Idén is szerepel a bírálók között Sebestyén Márta Kossuth-díjas énekes és Agócs Gergely néprajzkutató, népzenész, a Hagyományok Háza tudományos munkatársa. Visszatért a zsűribe Diószegi László történész, koreográfus, a Martin György Néptáncszövetség elnöke és Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus is.

Hirdetés
Hirdetés