Hirdetés
Hirdetés

Népzenétől lesz hangos Miskolc

| 2018. 02. 16. | 18:46:00
Népszerű együttes érkezik.
Népzenétől lesz hangos Miskolc
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

30 éve, hogy a magyar népzenei élet egyik lelkesen tanuló, tudását szeretettel továbbadó, bátran igényesen alkotó, elismerten népszerű együttese a Csík zenekar.

“Elképesztő mennyi sokszínű zenei élményt élhetünk át bármelyik percben a napjainkban zajló technológiai forradalom eszközeinek segítségével, mégis szüksége van a lelkünknek arra, hogy meglelje, felfedezze a saját zenei hovatartozását, érezze ennek sodrását, lüktetését. A Csík zenekar muzsikájának sajátos hangzásvilága is lehet az a valami, ami segít a lelkünknek rátalálni erre. Hiszen zenei gondolataik újra formálják, a jelenkor művészetévé, élő városi folklórrá varázsolják csodás örökségünket, a magyar népzenét. Ráadásul egy koncertélménynél sokkal többet adnak:Kultúrát, kalandozást a zene világába, örömöt, és megnyugvást a hétköznapokban.” (Csík János)

Jegyár: 4500 Ft

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadnak.

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a jegy.hu-n.

Hirdetés
Hirdetés