Hirdetés

Miskolci cukrászda a legjobbak között

mindmegette.hu, hellomiskolc.hu

2018.05.23. 12:26

Miskolci cukrászda a legjobbak között
Fotók: Desszertem (desszertem.hu, hellomiskolc.hu)

Hazai és vidéki rangsorban is az élen.

Hirdetés

Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, a Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz idei újításként nem csak az éttermeket, de a cukrászdákat is listázta. A 10 legjobb cukrászda között több a vidéki, mint a budapesti - köztük szerepel egy miskolci is.

Az étteremkalauz munkatársai és a szerkesztőség egy-két tagja is tesztelt, de fontosnak érezték az idei külföldi zsűri elnök Enrico Cerea és a tavalyi zsűri elnök Giancarlo Perbellini szakértő véleményét is, hiszen mindketten 3-4 generációs családi TOP cukrászdákat üzemeltetnek Olaszországban. Nekik köszönhetően nemzetközi szaktekintélyek is részt vettek a folyamatban.

2018-ban a Nespresso-Dining Guide Az Év Cukrászdája Díj nyertese a Mihályi Patisserie lett.

A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz országos rangsorában a top10-ben szerepel a miskolci Desszertem cukrászda, ami a vidéki listára is felkerült.

A Desszertem egy "cukrászda és kávázó, amely a párizsi édességek világát hozta el Miskolcra. A vendéglátóhely a minőségi süteményezés élményét adja az oda betérőnek. A cukrászok csakis válogatott és minőségi alapanyagokból dolgoznak: valódi gyümölcs, tej és csokoládé felhasználásával. A Desszertem berendezése illeszkedik a sütemények ízvilágához, a ruszitikus-romantikus stílust képviseli." - írja a hellomiskolc.hu.

MiskolccukrászdaDesszertem

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés