Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyom nélkül tűnt el az ózdi idős asszony

| 2018. 05. 23. | 18:00:00
Keresik a rendőrök.
Nyom nélkül tűnt el az ózdi idős asszony
Hirdetés
Hirdetés

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a 76 éves Bodai Istvánné helyi lakos eltűnése ügyében.

Az asszony május 19-én ózdi lakásáról ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig ez idáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt nő megközelítőleg 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, ősz haja rövid, testtartása görnyedt. Utolsó ismert ruházata: zöldes-barnás színű pulóver, szürkés színű hosszú nadrág és szandál. Az asszonynál valószínűleg volt egy csíkos rafia szatyor és szemüveg is. Személyes iratait, illetve készpénzt nem vitt magával.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható keresett hölgy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés