Hirdetés
Hirdetés

Koncertek és gyerekprogramok a miskolctapolcai strandon

| 2018. 07. 20. | 10:41:00
Családi hétvége. Gáspár Laci is fellép.
Koncertek és gyerekprogramok a miskolctapolcai strandon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Július 21-én és 22-én két napon keresztül izgalmas gyermekprogramok, esti koncertek és kellemes fürdőzés várja mindazokat, akik a Miskolctapolcai Strandfürdőt választják a hétvégi kikapcsolódás helyszínéül.

Szombaton lufihajtogató bohóccal találkozhatnak a gyermekek, készül majd csillámtetoválás is, délután pedig fitness programok biztosítják az aktív kikapcsolódást, így lesz majd aquafitness, köredzés és Body Art foglalkozás. A pörgős Break Dance bemutatót követően pedig 17:00 órától Gáspár Laci koncertjét élvezheti majd a család minden tagja.

Vasárnap a szépségápolási- és egészség tanácsadással foglalkozó témasátorban tombolasorsoláson lehet majd részt venni, a Healthy Day (egészségnap) keretein belül pedig életmóddal kapcsolatos tippeket kaphatnak és frissen facsart gyümölcsleveket kóstolhatnak az érdeklődők. 15:00 órától íjász, majd haditechnikai bemutató következik, 17:00 órától fellép az UFO.

A szervezők mindkét napon déltől látványsütéssel kedveskednek a vízi programoktól éhes vendégeknek. A pihenni vágyó felnőttek ezen kívül masszázsprogramokon is kikapcsolódhatnak.

Hirdetés
Hirdetés