Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vérző fejű nő az út szélén: őrizetben egy novajidrányi férfi

police.hu | 2024. 05. 09. | 16:24:15
Életveszélyes sérüléseket szenvedett az áldozat.
Vérző fejű nő az út szélén: őrizetben egy novajidrányi férfi
A nő feje vérzett, kommunikálni nem lehetett vele (Fotó: Illusztráció/freepik.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Telefonon érkezett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 4-én délután. A hívó elmondta, hogy utazásuk során megálltak pihenni a Novajidrány és Vizsoly közötti útszakaszon, ekkor észlelték, hogy az út melletti bokros területen egy vérző fejű nő ül, akivel nem tudnak kommunikálni.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek – az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították – és megkezdték az adatgyűjtést.

A beszerzett információk megalapozottá tették, illetve alátámasztották azt a gyanút, hogy a nőt – életveszélyes sérüléseket okozva – bántalmazták, majd elvették táskáját, mobiltelefonját, pénzét.

A nyomozók két napon belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 28 éves novajidrányi férfi gyanúsítható. Elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben, majd 2024. május 8-án Miskolcon elfogták.

Az eljárást folytató Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.

Hirdetés
Hirdetés