Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak néhány napig lesz hűvös

| 2017. 03. 25. | 20:33:00
A hét közepén visszatér a vérbeli tavasz.
Csak néhány napig lesz hűvös
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnapra egy hidegfront érkezik, melynek köszönhetően sokfelé megélénkül, megerősödik az északi-északkeleti szél, viszont legfeljebb csak kezdetben lehet gyenge eső délen, délkeleten. Napközben felhőátvonulások zavarhatják a napsütést, de csapadék ezekből sehol sem várható. Hajnalban 0 és +6, délután 8 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. 

Hétfőn az ország nagy részén napos időre készülhetünk, változóan felhős égre csak az ország északkeleti harmadán számíthatunk, csapadék sehol sem várható. Mérséklődik a szél, de helyenként még lehetnek élénk széllökések. A napos idő ellenére hűvös lesz, hajnalban többfelé lehet gyenge fagy, délután 12-15 fok valószínű. 

Kedden ragyogóan napos, száraz időre van kilátás, felhő alig lesz az égen. Csapadék nem várható. Északkeleten megélénkülhet a délnyugati szél. Napközben már 16 és 20 fok közé melegedhet a levegő.

A hét közepén is alapvetően napos, száraz időre van kilátás, csak kevés felhő lehet az égen. Időnként élénk, helyenként erős lehet a légmozgás.

Egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés