Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ragyogó időnk lesz a hétvégén

| 2018. 04. 19. | 15:25:00
Felhő csak elvétve zavar be.
Ragyogó időnk lesz a hétvégén
Hirdetés
Hirdetés

A következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, több helyen 25 foknál is melegebb lehet a hétvégén. Többször megélénkül a légmozgás, vasárnap északon lehet csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken túlnyomóan napos idő várható, csapadék nélkül, de megélénkül, főként a keleti megyékben helyenként meg is erősödik szél. A minimumhőmérséklet általában 7-13 fok között alakul, de a szélvédett helyeken pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben 19-25 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is többfelé megélénkül a légmozgás, de emellett derült, száraz idő lesz. A leghidegebb órákban többnyire 5-11 fok lehet, de az Északi-középhegység völgyeiben és néhol az Alföldön 3-4 fokig is hűlhet a levegő. A nappali maximumok 21-26 fok között alakulnak.

Vasárnap is napos idő várható, de északkeleten, északon egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Helyenként megélénkülhet a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6-11, a legmagasabb hőmérséklet 22-27 fok között valószínű. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés