Hirdetés
Hirdetés

Vona Gábor második felvonása

| 2016. 09. 22. | 20:40:00
Újabb kiírás a közösségi oldalon.
Vona Gábor második felvonása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Vona Gábor olasz ügynököket fogott a fia iskolájánál. Szerinte a Fidesz mocskos akciójáról van szó. Csütörtök délután újabb poszttal állt elő a politikus:

Breaking news 2.

Akkor kapcsoljunk eggyel nagyobb sebességbe! 
Az előző posztomban azt írtam, csak 99 százalék, hogy a Fidesz médiaközpontja áll a törvénytelen megfigyelés mögött. Jelentem, a hiányzó láncszem is a helyére került.

Az már korábban kiderült, hogy Spéder Zoltán ellen a Habony-média egy világhírű olasz paparazzi, Andrea Belmonte (a képen, forrás: twitter) munkáját vette igénybe. Belmonte már számtalan világsztárral vagy olasz hírességgel keveredett konfliktusba, miután Orbán Viktor csapata megtalálta benne az ideális hiénát, akire rábízhatják a karaktergyilkosságokat. A hasonló a hasonlót szereti.

Nos, ma ugyanez a személy volt a házunk előtt és a kisfiam iskolája előtt. Ezt pedig bizonyítani is tudom, ha kell.

Vagyis: egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött. Ennek pedig súlyos jogi és politikai következményei lesznek!

Tisztelt Ripost, 888, origó és a többiek! Most valahogy senki sem keres önöktől. Ibiza nem kapcsolható, vagy mi a baj? Pedig ez azért címlapsztori, nem? Ja, hogy önök is benne vannak ebben az egész mocsokban?

Gondolom, majd megint jön, hogy Kovács Béla...

Hirdetés
Hirdetés