Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kósa tollat ragadott a pécsi portásért

| 2018. 03. 29. | 00:03:00
A debreceni politikus kiállt a pécsi portásért, akit állítólag miatta rúgtak ki.
Kósa tollat ragadott a pécsi portásért
Hirdetés
Hirdetés

Óriási sajtóvisszhangja lett Kósa Lajos pár nappal ezelőtti pécsi útjának. Mint ismert,  Kósa Lajos autója nem tudott akadálytalanul befordulni a városháza parkolójába, sofőrje meghúzta a szolgálati autó oldalát. A miniszter a rá váró újságírókat akarta elkerülni.

Mi a magunk részéről egy vicces mini videóval letudtuk a történteket, ám érdekes utóélete lett az ügynek.

Az esetért a pécsi városháza egyik biztonsági őrét tették felelősség - számolt be kedden a Blikk. A 73 éves férfi alig három hete dolgozott a városháza biztonságáért felelős magáncégnél, ám Kósa Lajos érkezése előtt pár percre elment vécézni, így nem biztosította a miniszteri autó zavartalan bekanyarodását. Az idős férfit a történtek után kirúgták, állítása szerint a Kósa-affér miatt.

Kósa Lajos szerdán nyílt levelet írt Páva Zsoltnak, Pécs polgármesterének, hogy járjon közbe a pórul járt biztonsági őr érdekében. A Miniszterelnökség által közétett levelet változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Polgármester Úr!

Sajtóhírekből értesültem arról, hogy a pécsi városházánál szolgálatot teljesítő idős munkatársat elbocsátották állásából, azzal az indoklással, hogy éppen akkor hagyta el szolgálati helyét, amikor én megérkeztem.

Az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát.

Kósa Lajos
Megyei Jogú Városok Fejlesztéséért Felelős Tárca Nélküli Miniszter 

Izgalommal várjuk a folytatást...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés