Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Döntetlenre futotta Diósgyőrben a Vasas ellen

| 2016. 08. 21. | 22:43:00
Egy pontot szerzett Miskolcon az éllovas.
Döntetlenre futotta Diósgyőrben a Vasas ellen
Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Diósgyőr döntetlent játszott a listavezető Vasassal vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában. Az éllovas Vasas két fővárosi rangadó megnyerése után utazott a nyolcadik Diósgyőrhöz, amelyben Horváth Ferenc vezetőedző az eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra. Az első félórában változatos játék folyt a pályán, de a kapuk alig forogtak veszélyben, mígnem Bacsa remek egyéni akciójából megszerezték a vezetést a hazaiak. Pár perccel később Ádám 20 méteres bombagóljával egyenlített a Vasas.

Szünet után lendületben maradtak a fővárosiak, Rados több ízben bravúrral mentett, de a DVTK előtt is adódtak lehetőségek. A hajrára visszaesett az addig kiváló iram, és igazságos pontosztozkodással zárult a találkozó.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Diósgyőri VTK-Vasas 1-1 (1-1)
Miskolc, 2873 néző, v: Erdős
gólszerzők: Bacsa (34.), illetve Ádám (37.)
sárga lap: Elek (67.), Lázár (92.), illetve Szivacski (60.)

Diósgyőri VTK: Rados - Nemes (Kitl, 75.), Lipták, Tamás, Lázár - Dausvili, Elek - Bacsa, Bognár, Vela (Griffiths, 84.), Makrai (Oláh, 69.)
Vasas: Nagy - Debreceni, Korcsmár, Ristevski (Vaskó, 81.), Hangya - Berecz, Vida, Remili (Novák, 81.), Szivacski - Ádám (Saglik, 68.), Pavlov

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés