Hirdetés
Hirdetés

Csányi burkoltan Miskolcra is üzent

| 2016. 11. 16. | 16:27:00
Ha a kluboknál nincs előrelépés, a válogatott is megsínyli.
Csányi burkoltan Miskolcra is üzent
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepélyes keretek között bemutatták szerdán a 2020-es labdarúgó Európa-bajnokság budapesti logóját, amelyben a Lánchíd látható. Az eseményen részt vett Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség szlovén elnöke is, aki beszédében hangsúlyozta, ahogyan a másik 12 rendező városba, így Budapestre utaznia is óriási megtiszteltetés. A sportvezető - akinek, mint elmondta, távoli felmenői között van magyar is - hozzátette, bízik benne, hogy az új rendszerrel sikerült összekapcsolniuk az országokat, kultúrákat.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerint egy világverseny megrendezése minden városnak és az adott sportágnak is nagy lökést ad, a nézők, s azon belül a fiatalok érdeklődése is megnő.

"Azt gondolom, reális esélyünk lehet rá, hogy olyan erős csapatunk legyen, amely fel tudja venni a versenyt a legjobbakkal"

- nyilatkozta Csányi Sándor, aki hozzátette, egy prezentációban számoltak be az UEFA elnökének arról, hogy 2010 óta mekkora fejlődésen ment keresztül a hazai labdarúgás. Megjegyezte, ahhoz, hogy ez a fejlődés töretlen legyen, nagy szükség lenne rá, hogy a kluboknál is felgyorsuljon a folyamat.

Ez alapvető feltétele a válogatott sikerének

- jelentette ki az MLSZ elnöke.

Hirdetés
Hirdetés