Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A máltaiak borsot törtek a milliárdos Vidi orra alá

| 2017. 07. 04. | 23:42:00
A béka segge alatt a pénzzel kitömött magyar foci.
A máltaiak borsot törtek a milliárdos Vidi orra alá
Hirdetés
Hirdetés

 A Videoton 3-3-as döntetlent ért el a máltai Balzan vendégeként a keddi visszavágón, így kétgólos hazai sikerének köszönhetően 5-3-as összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójából.

A székesfehérvári együttes következő ellenfele csütörtökön derül ki, ugyanis akkor dől el az észt Nomme Kalju és a feröeri B36 Tórshavn párharca, amelynek első felvonását előbbi gárda nyerte 2-1-re.

Hidegzuhannyal indult a mérkőzés, ugyanis a szigetországi együttes már a harmadik percben megfelezte az első meccsen összeszedett hátrányát. A bekapott gól azonban alaposan felrázta a magyar bajnoki ezüstérmest, mert hamar komoly mezőnyfölényt harcolt ki, a szünetig pedig megfordította az állást.

A második félidő hasonlóan kezdődött, mint az első, ugyanis a máltai gárda korán betalált. Ugyan a Videoton jobban futballozott, de korántsem volt meggyőző, ennek ellenére úgy tűnt, hogy a 34. születésnapját három napja ünneplő Juhász Roland góljával mégis nyerni tud idegenben is. Ez mégsem így történt, mivel a rendes játékidő hosszabbításában a Balzan büntetőből ismét egyenlített.

Mint ismert, pár hete a magyar válogatott szenvedett kínos vereséget Máltán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés