Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már nem Storck a szövetségi kapitány!

| 2017. 10. 17. | 20:52:00
Ki lesz az utód?
Már nem Storck a szövetségi kapitány!
Hirdetés
Hirdetés

Az MLSZ elnöksége mai ülésén jóváhagyólag tudomásul vette, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya közös megegyezéssel távozik az MLSZ-ből - írja az mlsz.hu

Bernd Storck minden feladatkörében befejezi a munkáját a szövetségben.Egyúttal a testület felkérte Csányi Sándort, az MLSZ elnökét, hogy soron kívül kezdjen tárgyalásokat az új szövetségi kapitány kijelölése érdekében. Mint ismeretes, a válogatott november 10-én Luxemburgban, majd 14-én hazai pályán Costa Rica ellen játszik barátságos mérkőzést. A szoros határidőre tekintettel az sem elképzelhetetlen, hogy a szövetség erre a két mérkőzésre megbízott szakembert kér fel -számol be az mlsz.hu.

Az elnökség szerint a  német vezetésével a magyar csapatok több kiemelkedő eredményt értek el a nemzetközi mezőnyben. Szerintük a két és fél évig Magyarországon dolgozó Bernd Storck a gyengébb záró időszak ellenére az elmúlt három évtized legtöbb nemzetközi sikerében közreműködő szakvezetőnek mondhatja magát a labdarúgó szövetségben, amelyért az elnökség elismerését és köszönetét fejezi ki. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés