Hirdetés

Kőkemény hátvéddel erősített a Diósgyőr

| 2018. 01. 16. | 22:22:00
A Debrecennel bajnokságot nyert, hátha a Miskolccal is fog!
Kőkemény hátvéddel erősített a Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK leigazolta Dusan Brkovicsot - jelentette be a borsodi klub. A középső hátvéd korábban négy évet játszott Debrecenben, bajnoki címet nyert a Lokival, szerepelt a Bajnokok Ligája-selejtezőn és az Európa Liga-selejtezőkön is, a 2016-2017-es idény végén a szurkolók a csapat legjobb játékosának választották meg. A 28 éves játékos a nyáron lejáró szerződését nem hosszabbította meg a debreceniekkel, hanem fél évet az FC Rigában futballozott.

Szép emlékeket őriztem meg Magyarországról, a magyar fociról és a nagyszerű stadionokról, ezért örültem, amikor kiderült, hogy lehetőségem nyílik a visszatérésre. Dejan Karannal együtt szerepeltünk a szerb U21-es csapatban, és Ivan Radošt is jól ismerem korábbról. Eddig nem sok szerencsém volt a DVTK elleni találkozókkal, mert 2016-ban kiállítottak, a tavalyi utolsó mérkőzésen pedig megsérültem, de bízom benne, hogy ez hamarosan megfordul. Azért jöttem, hogy sorra nyerjük a mérkőzéseket, a bajnokságban és a kupában is egyre előrébb lépjünk. Jövőre pedig az a célom, hogy nemzetközi kupát érő helyen végezzünk

- fogalmazott a szerb labdarúgó.

Bódog Tamás vezetőedző elmondta, ismeri Brkovics képességeit,aki által a védelem színvonala egészen biztosan emelkedni fog, de természetesen neki sincs bérelt helye, ugyanúgy meg kell majd küzdenie a csapatba kerülésért, mint a többieknek.

Hirdetés