Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberhátrányban is nyerni tudott a Diósgyőr

| 2018. 05. 20. | 12:06:00
Öngól is volt Miskolcon.
Emberhátrányban is nyerni tudott a Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőr csaknem 60 percet emberhátrányban játszva gyűjtötte be hazai pályán a három pontot a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában. A bennmaradásért küzdő DVTK – amely előzőleg sorozatban kilenc mérkőzésen maradt nyeretlen, ráadásul a legutóbbi hat alkalommal ki is kapott – paksi öngóllal nyert szombaton. A paksiak a bajnokság korábbi szakaszában idegenben és otthon is legyőzték a diósgyőrieket és tavasszal először szenvedtek vereséget vendégként.

OTP Bank Liga, 31. forduló: 
Diósgyőri VTK-Paksi FC 1-0 (1-0)
Miskolc DVTK Stadion, 4036 néző, v.: Szőts
gólszerző: Bartha (26., öngól)
sárga lap: Rados (89.), Ugrai (92.), illetve Szabó J. (17.), Hajdú (65.), Gévay (92.) 
piros lap: Lipták (35.)

Diósgyőri VTK: 
Rados - Nagy T., Lipták, Brkovic, Bárdos - Kocsis, Busai - Varga J. (Karan, 47.), Hasani (Joannidisz, 66.), Ugrai - Bacsa (Szarka, 82.)

Paksi FC:
Rácz - Vági, Fejes, Gévay, Szabó J. - Simon Á., Kecskés (Simon A., 68.), Hajdú (Nikházi, 68.) - Haraszti, Hahn (Szakály D., 85.), Bartha 

Az első félidő első felében a vendégek elképzelése szerint alakult a játék, stabil védekezésből több veszélyes támadást vezettek, miközben a diósgyőriek nem tudtak kialakítani helyzetet. Aztán mégis ők szereztek vezetést: szöglethez jutottak, a jobbról beívelt labda pedig a paksi Bartháról pattant a kapuba. Tíz perccel a játékrész vége előtt viszont emberhátrányba került a DVTK. A kapuból kilépő Rados szabálytalanul állította meg a 16-os előtt Hahnt, a játékvezető pedig piros lapot mutatott fel a támadót a kapus felé lökő Liptáknak. A megítélt szabadrúgás volt a paksiak legnagyobb gólszerzési lehetősége az első 45 percben, de Haraszti jócskán a kapu fölé tekert.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés