Hirdetés

A szexista argentinok így készülnek Oroszországba

2018.05.17. 17:15

A szexista argentinok így készülnek Oroszországba
Russia!

Kínos ügy miatt kell bocsánatot kérni.

Hirdetés

Kínos ügy miatt bocsánatot kellett kérnie az Argentin Labdarúgó-szövetségnek: a világbajnokságra készülő mintegy 40 újságírónak kiosztott kézikönyv egyik fejezete arról szólt, hogy mit tegyenek, ha felszednek egy orosz nőt a vb-n - írja az nso.hu.

„Az orosz lányok nem szeretik, ha tárgyként kezelik őket, de különös figyelmet szentelnek az olyan uraknak, akik tiszták, jó illatúak és jól öltözöttek. Az unalmas embereket utálják” 

– állt abban a könyvben, amit az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) kedden mintegy negyven újságírónak kiosztott.

A vb-re készülő kiadvány az orosz nyelv és kultúra rejtelmeibe vezette volna be a helyszínre utazókat, azonban a szerkesztők benne hagytak (a szövetség szerint tévedésből) egy olyan fejezetet, amely részletesen kitért arra, hogyan kell viselkedni külföldiként az orosz nőkkel. Ebben a fejezetben a szerző közli,

 „mivel az orosz nők szépek, sok férfi le akar velük feküdni. Lehet, hogy ők is ezt akarják, ám a nők is emberek, és fontosnak, egyedinek akarják magukat érezni.”

Az argentin válogatott a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokság D-csoportjában  Izlanddal, Nigériával és Horvátországgal találkozik.

Oroszországvilágbajnokság

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés