Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittasan ült volán mögé a magyar világbajnok

| 2017. 02. 23. | 12:17:00
Előállították, jogosítványát bevonták.
Ittasan ült volán mögé a magyar világbajnok
Hirdetés
Hirdetés

Marosi Ádám öttusázó világbajnoktól ittas vezetésért elvették a jogosítványát. Hivatásos katonaként ügyészségi vizsgálat indul ellene - írja a Borsonline-ra hivatkozva az inforadio.hu.

A február 11-i hétvégén közúti ellenőrzésre megállították a rendőrök Marosi Ádám ötszörös világbajnok, olimpiai bronzérmes öttusázó – valamint egy mellette utazó hölgy – gépjárművét. A járőrök megszondáztatták az autó volánjánál ülő sportolót, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztott - ídézik a portált.

A lap úgy értesült, a férfi véralkoholszintje olyan magas volt, hogy a rendőrök további intézkedésre előállították, jogosítványát pedig bevonták. Marosit később elengedték.

Hogy az ezen a héten az Egyesült Államokban zajló Világkupára az eset miatt nem utazott-e el, azt nem tudni.

Mivel Marosi katona, a honvédségnél ilyen esetekben azonnal vizsgálat indul. Nagy Andrea főügyészségi ügyész szóvivő megerősítette, hogy az ügy iratai megérkeztek meg a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztályára, jelenleg tanulmányozzák őket. A lap kereste Marosi Ádámot is, akit a történtek nyomán vélhetően rangjában visszavetnek, de őt nem sikerült elérniük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés