Hirdetés
Hirdetés

Szuperhősök érkeznek a miskolci kórházba

| 2016. 11. 12. | 17:29:00
Superman, Pókember és Amerika Kapitány a GYEK-ben!
Szuperhősök érkeznek a miskolci kórházba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Ababúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs osztályán gyógyuló kis betegekhez november 15-én Szuperhősök (Batman, Amerika Kapitány, Flash, Pókember, Superman ) érkeznek.

A vendégek a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány (KELL Alapítvány) kezdeményezésére a 4. Tégy Jót! Nap rendezvénysorozat keretén belül érkeznek és ajándékkal kedveskednek a kisbetegeknek.

A „Szuperhősök” hárman, akik tűzoltók, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól érkeznek, csatlakozik hozzájuk két barátjuk, ők ipari alpinisták és tiszteletbeli tűzoltók.

A daganatos gyermekek elzárt világában ez a nap nagy szenzáció lesz, nem mindennapi élményt és igazi meglepetést nyújt majd számukra, ha csak egy időre is, de elfeledteti velük betegségüket, kiragadja őket a fájdalmakkal, küzdelmekkel teli mindennapokból. Természetesen a GYEK többi kisbetegei számára is elérhetővé, azaz láthatóvá válik a Tégy Jót! Nap programja.

A KELL Alapítvány Tégy Jót! Nap-ja a meglepetések napja, ilyenkor sok-sok ajándékkal, játékokkal, ruhaneműkkel érkeznek az Alapítvány munkatársai és segítői. A mesehősök találkozója lesz ez a nap a mindennapjaink hőseivel, a daganattal küzdő gyermekekkel. Értük és róluk szól ez a program és a KELL Alapítvány minden cselekedete.

A program segítői

  • Ganyi Károly, a Tégy Jót! adománygyűjtő oldal vezetője,
  • Vitál Anida, a Tégy Jót! nagykövete, 10 éve küzd a leukémiával,
  • Tőkésné Iván Erika, Tégy Jót! Önkéntese,
  • Gergely Miklós, Micu, ifjúsági szervezet vezetője,
  • valamint olyan szülők, akik a Kosztyus csapat tagjai és személyesen is érintettek, és az   Alapítvány tagjai: Anett, Marianna és Viktória.
Hirdetés
Hirdetés