Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyesen megszúrta unokáját egy borsodi férfi

| 2020. 01. 27. | 11:26:00
Felfüggesztett börtönbüntetést indítványoztak ellene.
Életveszélyesen megszúrta unokáját egy borsodi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy ötvenhat éves férfi ellen január 27-én. A vád szerint a vádlott feleségével és tizennyolcadik életévét még be nem töltött kiskorú fiú unokájával együtt élt egy borsodi kisközségben. Közöttük többször voltak nézeteltérések, viták. 2018 októberében a vádlott alkoholt fogyasztott, majd elment lakásukból. Amikor hazaért, ismét összeveszett unokájával, aki a veszekedést azzal zárta le, hogy otthagyta a férfit és bement az egyik szobába.

A vádlott feszült volt, magához vett egy tizenhét centiméter hosszúságú kést, az unokája után ment, és a neki háttal álló fiút a jobb combján, a térdhajlathoz közel megszúrta.

A szúrás következményeit látva megijedt, kiszaladt a házból, a kést a kertben eldobta. A megszúrt unoka segítségért kiabált, a házban vendégeskedő nagynénjét kérte, hívjon mentőt, mert elvérzik. A nő a mentők kiérkezéséig egy derékszíjjal és a szobában talált rongyokkal szorította el a fiú sebét. A sértett a szúrás következtében a nagyereket sértő, nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett el.

Hirdetés
Hirdetés