Fegyveres rablás a vád az egykori ózdi tévés és felesége ellen

borsodihir.hu

2020.01.29. 09:49

Fegyveres rablás a vád az egykori ózdi tévés és felesége ellen
(Fotó: police.hu/arcív)

Nem tudták fizetni a hiteleiket.

Hirdetés

Több rendbeli fegyveres rablás miatt emelt vádat a Monori Járási Ügyészség egy házaspár ellen január 29-én. A vád szerint a házaspár 2016 közepére jutott el arra a pontra, hogy különböző saját, valamint családjuk által felvett hiteleik és kölcsöneik összege már mintegy 24 millió forintot tett ki, amelyek törlesztése meghaladta a lehetőségeiket.

Ekkor határozta el a férj, hogy egy bankfiók kirablásával próbál meg pénzt szerezni.

2016 augusztusában a férj egy budapesti bankfiókban arcát eltakarva és kezében egy lőfegyvernek látszó eszközzel több mint kétmillió forint készpénz átadására kényszerítette a pénztárost, majd a helyszínről elmenekült. Ezután 2019 nyarán a házaspár immár együtt rabolt ki két bankfiókot is. Ekkor a feleség vezette az autót a fiókok közelébe, a férj az autóban arcát részben eltakarta, majd a bankban a kezében lévő, lőfegyvernek látszó eszközt az egyik alkalmazottra fogta, így követelte a készpénz átadását. Ezután a helyszínről a felsége által vezetett autóval elmenekültek.

Ezzel a módszerrel a házaspár 2019. június 18-án egy üllői bankfiókból több mint egymillió, míg 2019. július 1-én egy Bugyin lévő fiókból majdnem másfél millió forintot zsákmányolt.
Ózdbankrablás

Szóljon hozzá!

Hirdetés