Hirdetés
Hirdetés

Nagyon sok pénzre pályázhatnak ózdiak

| 2020. 02. 27. | 18:24:00
A benyújtási határidő március 10.
Nagyon sok pénzre pályázhatnak ózdiak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összesen 31 millió forint keretösszegben pályázhatnak sport-, egyházi- és civil szervezetek vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra Ózdon A kiírás és az adatlap szerda óta elérhető a város honlapján. A pályázatok benyújtási határideje március 10-e 12 óra. A képviselő-testület a márciusi ülésen határoz arról, hogy ki mennyi támogatásban részesül - írja az Ózd.hu.

A februári ülésén fogadta el a képviselő-testület az idei költségvetést, amelyből összesen 31 millió forintot különítettek el a városban működő sport-, egyházi- és civil szervezetek támogatására.

Sportra 25, az egyházaknak 1, míg a civil csoportok számára 5 millió forint jut. A pályázati feltételek az előző évekhez képest nem módosultak, azonban az adatlapon történt egy fontos változás.

Civil szervezetek esetében azt várják a szervezetektől, hogy vagy valamilyen konkrét rendezvényt jelöljenek meg, egyet, és arra az egyre, annak a megszervezésére pályázzanak, vagy ezzel párhuzamosan működési költségre nyújtsanak be pályázatot. Vagyis: az egész éves, a létükhöz, a tevékenységükhöz kötődő bérleti díjakra, rezsiköltségekre, eszközbeszerzésre, anyagbeszerzésre nyújtsanak be pályázatot, vagy a kettőre együtt” - részletezte Szaka Attila, köznevelési és művelődési referens.

A városban mintegy hetven civil szervezet működik.

A pályázati felhívás elérhető itt.

Hirdetés
Hirdetés