Hirdetés
Hirdetés

Börtön és kiutasítás vár a tiszaújvárosi nőkre támadóra

| 2020. 03. 05. | 11:58:00
Az egyiptomi férfi beismerő vallomást tett.
Börtön és kiutasítás vár a tiszaújvárosi nőkre támadóra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jogerősen elítélték azt a férfit, aki ellen Tiszaújvárosi Járási Ügyészség még 2019 novemberében emelt vádat rablás és szeméremsértés miatt – olvasható az ügyészség március 5-i közleményében.

A Tiszaújvárosban, egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó vádlott tavaly február 24-én, este, a belvárosban figyelt fel a kerékpárjával hazafelé tartó sértettre. Az ittas férfi futva követte kiszemelt áldozatát, majd mikor utolérte, hátulról meglökte, és a kerékpárjára szerelt kosárból megpróbálta kirántani a táskáját.  A nő ellenállt, segítségért kiáltott, dulakodni kezdett a támadójával, miközben erősen tartotta a táskát. A vádlott – aki nem számított ilyen komoly ellenállásra – végül eredeti tervét feladva elengedte a sértett táskáját, majd miután sikerült megszereznie két süteményt a kerékpár kosarából, elmenekült a helyszínről.

A sértett nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléssel járó sérüléseket szenvedett.

Néhány nappal később, az ismét ittas férfi kora délután a belvárosban sétált, amikor felfigyelt egy fiatal nőre, akit követni kezdett. Mikor utolérte, hátulról a sértett lábai között benyúlva, a ruházatán keresztül a kezével végigsimította a nemi szervét. A nő a sérelmére elkövetett szeméremsértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő.

Hirdetés
Hirdetés