Termelői csarnok épül Mezőcsáton

borsodihir.hu

2020.03.25. 12:52

Termelői csarnok épül Mezőcsáton
(Fotó: freepik.com)

Fejlesztik az Ipari Parkot.

Hirdetés

A mezőkövesdi székhelyű Szilvási Kft. végzi a szolgáltatóház és a termelői csarnok építését az Ipari Parkban összesen nettó 301,1 millió forintért. A március 25-i Közbeszerzési Értesítő szerint a szolgáltatóház alápincézetlen, egyszintes épület lesz, hagyományos falazott szerkezettel, magas tetős kialakítással, ahol főleg adminisztratív tevékenységet fognak folytatni.

A tervezett csarnok egy egyszerű, téglalap alakú, földszintes, magastetős építmény lesz, vasbeton padozattal, hőszigetelt szendvicspanel burkolattal. Több részből álló funkcionális teret alakítanak ki, kiegészítő irodával és szociális kiszolgálóhelyiségekkel. A több részre osztott nagy légterű termelői és tárolási részek a jobb kihasználhatóság és a gazdaságosabb működtetés elérése mellett lehetővé teszik a mezőgazdasághoz köthető különböző élelmiszeripari tevékenységek szelektív elhelyezést és feldolgozását is. A dolgozók részére külön irodahelyiség, étkező, személyzeti vécé áll majd rendelkezésre, de különnemű öltözők is lesznek. A szakemberek feladata még a parkosítás, a parkolók kialakítása, a térkövezés, a kerítés építése. 

A munkákról szóló vállalkozási szerződéseket február 11-én írták alá. A projektekre a miskolci D-Gesztor Kft. és a DHJ Kft. is pályázott, a csarnok építésére előbbieken túl az FK-Raszter Zrt. is.
Mezőcsátközbeszerzésipari park

Szóljon hozzá!

Hirdetés