Hirdetés
Hirdetés

Kinyitott az ózdi Drótos-tető

| 2020. 05. 11. | 22:07:00
Az állatsimogatóban is várják a vendégeket.
Kinyitott az ózdi Drótos-tető
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újra megnyitott a szabadidőpark Ózdon, a Drótos-tetőn, valamint a Nagyvölgyi Állatsimogató. A múlt heti enyhítő intézkedéseknek köszönhetően a kikapcsolódni vágyók a közel két hónap kiesés után újra látogathatják ezeket a helyeket. Az elővigyázatosság azonban fontos, hiszen a járványveszély továbbra is fennáll - írja az Ózd.hu.

Folyamatosan végzik a szokásos, éves karbantartást a Nagyvölgyi Állatsimogatóban, hogy felkészüljenek a látogatók érkezésére. A fenntartó Ózdi Városüzemeltető Intézmény nagyobb rohamra egyelőre azonban nem számít, hiszen a járvány megjelenése előtt a jelentősebb létszámú csoportok elsősorban az oktatási intézményekből érkeztek.

"Fokozatosan beindult a látogatottság. Nem nagy csoportok, de ez is a célunk, hogy kis csoportokban, családok látogassanak. Annyi a szerencse, hogy az iskolák és az óvodák még zárva vannak, így nem jönnek nagyobb csoportok. Amire nem is számítunk. Elég ez a kis csoportos látogatottság”

- mondta Gál Tamás, az Ózdi Városüzemeltető Intézmény állattenyésztési irányítója, aki hozzátette: az állatsimogató a hét minden napján reggel nyolc órától este hatig szabadon látogatható. Egyes esetekben előzetes bejelentkezés szükséges. Így például, ha valaki pónin szeretne lovagolni, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a létesítmény munkatársaival. A Drótos-tető szabadidőpark területén is elvégezték a tavaszi munkákat. A park nyitvatartása pedig lehetővé teszi, hogy a nap szinte bármely szakában kilátogathassunk ide.

 

Hirdetés
Hirdetés