Egy nap kétszer rabolta ki a szomszédját Borsodban

police.hu

2020.06.02. 13:58

Egy nap kétszer rabolta ki a szomszédját Borsodban
Nem vesztegette az időt...

Három óra múlva visszament az asszonyhoz.

Hirdetés

Hirdetés

Rablás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy karcsai férfival szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított május 31-én 12 óra után felfeszítette az egyik szomszédja házának bejárati ajtaját, majd megbújt a kertben, mert időközben észrevette, hogy hazaérkezett az ingatlan tulajdonosa. A férfi ezek után egy késsel a kezében ment be a házba, megfenyegette vele az asszonyt, és készpénz átadását követelte. A nő odaadta néhány ezer forintját, ezek után a rabló távozott a lakásból.

Az elkövető 15 óra előtt ismét átment a szomszédjához, és újból pénz követelt, majd erőszakoskodni kezdett az asszonnyal, de végül már csak pár forint aprópénzt tudott magával vinni.

A sértett a történtekről másnap értesítette a hozzátartozóját, aki telefonon tett bejelentést a rendőrségre. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a kihallgatását követően őrizetbe vették.

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés