Hirdetés

Fideszes párttársai, polgármesterek búcsúznak Koncz Ferenctől

| 2020. 07. 10. | 18:10:00
Szerencsen megemlékezést tartanak július 10-én, egykori polgármesterét veszítette el a város.
Fideszes párttársai, polgármesterek búcsúznak Koncz Ferenctől
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csendes megemlékezést tartanak Koncz Ferenc országgyűlési képviselő emlékére július 10-én, 20 órától a szerencsi Fidesz-irodánál.

A tiszaújvárosi országgyűlési választókerület képviselőjét, Szerencs egykori polgármesterét, a Borsod megyei közgyűlés néha alelnökét július 10-én érte halálos közlekedési baleset Bekecsen
Koncz Ferenctől, aki 30 évvel ezelőtt önkormányzati képviselőként kezdte közéleti pályafutását, Orbán Viktor miniszterelnök úgy búcsúzott, „Drága Barátom, Isten Veled”.

Borsod megyei képviselőtársai közül Csöbör Katalin azt írta, „Isten Veled, Feri! A LÉLEK ÉL: találkozunk!”.

„Megrendülten búcsúzom Koncz Ferenc képviselőtársamtól, akivel még három hete együtt terveztük választókerületeink közös dolgait. Kedves Barátom! Nyugodj békében!” – osztotta meg Hörcsik Richárd.

Orbán Viktor miniszterelnökkel

Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere azt írta: „Megköszönve a Szerencsért végzett munkát, mély fájdalommal búcsúzom. Nyugodj békében!”

Tiszaújváros polgármestere, Fülöp György közölte: mély megrendüléssel értesült a halálhírről. – Az önkormányzat nevében őszinte részvétemet fejezem ki a képviselő úr családjának, barátainak és kollégáinak. Nyugodjon békében, Képviselő Úr! – olvasható a bejegyzésében.

„Sokan felhívtak, hogy igaz-e a hír? Először még reménykedik az ember, hogy biztosan csak valami félreértés… Tudjuk, hogy halandók vagyunk, de mégis megdöbbentő, akivel tegnap még élete teljében találkozunk, együtt tervezzük a településeink jövőjét, ma már nincs. Nem hiszem, hogy a család fájdalmát enyhíteni tudjuk, de együtt érzünk Velük. Nyugodj békében, Koncz Ferenc!” – Orosz Zsolt, Hernádnémeti polgármester búcsúzott így.

Posta György, Tokaj polgármestere azt írta, nem akarja elhinni, ami történt. „Feri! Alig egy bő hete még az irodámban beszélgettünk, fejlesztésekről egyeztettünk. Ezen a héten is találkoztunk, beszéltünk. Terveink voltak, nagyok! Álmokat akartunk megvalósítani, Veled, közösen! Mindenben mellettem álltál, segítettél, hívhattalak bármikor. Tokaj Neked is hívószó volt, a város és a borvidék pedig a szívügyed. Ma délután is Tokajba vártunk egy avató ünnepségre… De már tudom, már elhiszem, mert el kell hinnem, hogy e földi létben nem találkozhatunk Veled. Tiszta szívből mondom, köszönök MINDENT! Nyugodj békében, Barátom!”

Hirdetés