Egy szerződés miatt kapott hajba három nő Olaszliszkán

borsodihir.hu

2020.10.09. 10:29

Egy szerződés miatt kapott hajba három nő Olaszliszkán
A kép illusztráció.

Mindannyian az út menti árokba estek.

Hirdetés

Garázdaság vétsége miatt vádat emelt a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy 51 éves nővel szemben, aki egy szerződés miatt támadt a haragosára. A vádirat szerint a vádlott és egy másik nő között egy gépjármű adásvételi szerződés miatt haragos viszony alakult ki. A vádlott június 23-án, délután a fiával gépkocsival Olaszliszka belterületén haladt, mikor a lánya társaságában lévő haragosa észrevette és kérte, hogy álljon meg, a közöttük lévő konfliktust beszéljék meg.

Miután a vádlott kiszállt az autójából, szó nélkül haragosára támadt, és hátulról megragadta a haját.

A másik nő védekezésként megfogta a vádlott karját, majd anyja védelmében a megtámadott nő lánya is közbelépett. A lány a vádlottat a hajánál fogva próbálta visszatartani, végül dulakodás közben mindhárman az út menti árokba estek – olvasható az ügyészség közleményében. A tettlegességnek végül a vádlott fiának a beavatkozása vetett véget. A dulakodás során senki sem sérült meg. A vádlott erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A járási ügyészség vádiratában a büntetlen előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságnak.
garázdaságOlaszliszka

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés