Hirdetés

Medence, napozó, borbisztró is lesz a Hotel Tokajban

Borsodihír

2020.10.16. 13:39

Medence, napozó, borbisztró is lesz a Hotel Tokajban
Fotó: Facebook

Modern, 21. századi épület lesz, megannyi szolgáltatással.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hotel Tokaj a felújítás útján. A nyár folyamán alakult ki a most nyilvánosságra került koncepció - közölte Posta György polgármester. 

A funkciók és a koncepció nem változott a tervezési folyamat során, leginkább a külső volt, amiben meg kellett találni a konszenzust a tervezők, főépítész, a tervtanács tagjai és a beruházó között.

A végeredmény egy modern, 21. századi épület, mely formájában azért emlékeztet az eredeti épületre. Jelenleg az engedélyes tervek véglegesítése folyik, mely mellett párhuzamosan történik a belsőépítészeti munka is - avatott be a részletekbe Tokaj első embere.

Az épület nemcsak kívülről, hanem belülről is átalakul, a fizikai megvalósítás is elindult, mivel megkezdődött az épület kiürítése.

A szálloda 4 csillagos Hotel Stars minősítéssel fog újranyitni, számos új szolgáltatással úgymint a kültéri medence és napozó, belső wellness sziget, az utcafronton pedig egy borbisztró kap helyet. A beruházó célja, hogy megjelenésével és színvonalával az új hotel, hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtson az ide érkező vendégek számára.

Galéria

Tokajhotel

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés