Minden október 23-i rendezvényt lemondtak Tiszaújvárosban

borsodihir.hu

2020.10.20. 17:48

Minden október 23-i rendezvényt lemondtak Tiszaújvárosban

Nő a fertőzöttek száma.

Hirdetés

A hivatalos tájékoztatás szerint összesen 72 aktív tiszaújvárosi esetet tartanak nyilván a hatóságok – tudatta Facebook-posztjában Fülöp György. A polgármester közölte, minden október 23-i rendezvényt lemondanak. Arra kéri a lakosok, akik Nagy Imre szobránál szeretnének elhelyezni virágokat, mécseseket, hogy tartsák be a távolságtartási szabályokat. Határozatlan ideig elektronikus úton zajlanak a képviselői, polgármesteri, alpolgármesteri és jegyzői fogadóórák.

A kérdéseiket a kepviselo@tujvaros.hu e-mail címre várják, a beérkezett üzeneteket a hivatal továbbítja a címzett részére, és ezzel egy időben a hivatalon belül is elindul az üzenet tartalmának kivizsgálása.

A kialakult járványügyi helyzet miatt a Hamvas Béla Városi Könyvtár központi könyvtára október 21-től határozatlan ideig részleges szolgáltatást indít, amely minden dokumentum kölcsönzésére kiterjed. A részletekről a könyvtár honlapján vagy hivatalos Facebook oldalán tájékozódhatnak. A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai továbbra is rendszeresen fertőtlenítik a város frekventált közterületeit. Az esetszámok emelkedése miatt a múlt hét közepén a gimnázium 3 osztályában rendelt el digitális tanrendet a Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya. A döntés értelmében a háromból két osztály tegnap már visszatérhetett a normál munkarendhez.

A városvezető tudatta, a Sajó folyó áradása miatt Tiszaújváros és Kesznyéten között teljes útlezárás van érvényben, a város pedig árvízi üzemmódban, azaz szivattyúk segítségével történik a csapadékvíz elvezetése.
Tiszaújvároskoronavírus

Szóljon hozzá!

Hirdetés