Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felidegesítette a szerelmes rudabányai férfi – ötször megszúrta

| 2020. 12. 01. | 19:16:00
A nő később magát is megvágta. Vádat emeltek ellene.
Felidegesítette a szerelmes rudabányai férfi – ötször megszúrta
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 23 éves nő ellen. A vádirat szerint a vádlott Rudabányán lakik élettársával egy családi házban. Április közepén, a délutáni órákban a ház udvarán tartózkodott, amikor észrevette, hogy ismerőse, a sértett férfi, aki akarata ellenére rendszeresen járt utána, az utcában van. Ettől annyira ideges lett, hogy beszaladt a házba, kihozott egy konyhakést, és futva a férfi után indult, de közben a szomszédainak odakiabálta, hogy most megöli a sértettet.

A sértett a kerékpárjával közlekedett, de a vádlott utolérte, ekkor heves vita kezdődött közöttük, amely dulakodásig fajult, végül a vádlott elővette a pulóvere ujjába rejtett konyhakést és ötször megszúrta.

Visszaindult lakásába, de az udvaron lévő ismerőseivel közölte, megmondta, hogy leszúrja, megmondta, hogy megöli, majd hozzátette, ez az ember szerelmes belé, úgy sem fogja feljelenteni. A sértett férfi, miután a vádlott otthagyta őt, még utána kiabálta, hogy ezt vissza fogja kapni és börtönbe juttatja. A vádlott hazament, a kést bedobta az udvari vécébe, majd felhívta a rendőrséget és közölte, hogy a sértett megtámadta őt, majd pedig saját magát megszurkálta. A kiérkező rendőrök Rudabánya külterületén megtalálták a sértettet, értesítették a mentőket, akik kórházba szállították. A sértett a szúrások következtében a hasüreg megnyílásával járó 8 napon túl gyógyuló közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el, a súlyosabb, akár halálos kimenetelű sérülés elmaradása a szúrások irányának, erejének és a szerencsének volt csak betudható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés