Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fiatal támadóval erősít a Kazincbarcika

| 2021. 01. 04. | 18:57:00
Kölcsönbe kapja a csapat.
Fiatal támadóval erősít a Kazincbarcika
Hirdetés
Hirdetés

Tóth-Gábor Kristóf személyével fiatal támadóval erősödik a Kazincbarcika.

A 19 éves labdarúgó a Budapest Honvéd együttesétől érkezik féléves kölcsönszerződéssel a Kolorcity Kazincbarcika SC-hez. Tóth-Gábor Kristóf az UFC Nagykanizsánál, majd később az Illés Akadémián nevelkedett, utóbbinál a kazincbarcikai vezetőedzővel, Pacsi Bálinttal is dolgozott együtt - írja kbsc.hu

A 2001-es születésű játékos tavaly a Szombathelyi Haladás színeiben mutatkozott be az NB2-ben, ahol tizenhat bajnoki mérkőzésen hat gólt szerzett. A 2020/2021-es bajnokságban tizenegy bajnoki, illetve két Magyar Kupa mérkőzésen szerepelt a Honvéd keretében, utóbbi találkozókon kétszer volt eredményes. Tóth-Gábor Kristóffal újabb utánpótlás válogatott labdarúgó lesz csapatunk tagja.

Tóth-Gábor Kristóf úgy fogalmazott: nagyon örült a Kazincbarcika megkeresésének, mert az őszi szezonban nem tudott folyamatosan játszani a Honvédban, fiatal játékosként számára az a legfontosabb, hogy sok időt töltsön a pályán, erre pedig az NB2-ben több lehetősége lesz. A Kazincbarcika vezetőedzőjével, Pacsi Bálinttal már korábbról ismerik egymást, az ő személye is szerepet játszott döntésben.

"Remélem tavassszal ismét tudok bizonyítani, szeretném gólokkal és gólpasszokkal előre segíteni a tabellán a Kolorcity Kazincbarcika SC-t" - nyilatkozta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés