Hirdetés
Hirdetés

Kondi- és közösségi parkot alakítanak ki az edelényi szegregátumban

| 2021. 01. 25. | 14:06:00
Egy szociális szolgáltató irodát is létrehoznak.
Kondi- és közösségi parkot alakítanak ki az edelényi szegregátumban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az encsi székhelyű Paul és Társa Kft. végzi a közösségi terek kialakítását és a leromlott városi területek rehabilitációját nettó 17,5 millió forintért. A január 25-i Közbeszerzési Értesítő szerint

  • a Bányász út 2. szám alatt szociális szolgáltató irodát alakítanak ki, így az Edelényi Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja által végzett szociális- és gyermekjóléti alapfeladatok ellátásába bekapcsolják az irodát az Egresi városrészben ügyfélszolgálati helyiségként, tanácsadási feladatok kiszolgálásával egybekötve. 
  • A Cseres úton egy 20x40 méteres futballpályát alakítanak ki, valamit játszóteret és kondiparkot hoznak létre. Ennek értelmében öt steetwork erősítő eszközt, három sakkasztalt, két padot, két ülőkét, négy játszóeszközt és hulladéktárolót helyeznek el.
  • A Verespart, a Rózsavölgyi Márk, a Bihari János, a Móra Ferenc úton és a Kelenföldi utcában összesen 15 darab, egyenként három köbméteres szelektív gyűjtőkonténert helyeznek el. 
  • A Verespart és a Szentpéteri úton közösségi kertet hoznak létre, a szegregátum szomszédságában belterületi közút csatlakozásának biztosításával, továbbá növények ültetésével. A szakemberek 75 gömbjuhart, 30 aranycserjét, 25 szibériai fehérsomot és 25 tűztövist ültetnek el.
Hirdetés
Hirdetés