Hirdetés
Hirdetés

Az összevert ónodi nő fényképeit elküldték nővérének, így kapott segítséget

| 2021. 04. 21. | 13:02:00
Féltékenység szülte az erőszakot.
Az összevert ónodi nő fényképeit elküldték nővérének, így kapott segítséget
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 27 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint a vádlott élettársával és annak előző kapcsolatából született két kiskorú gyermekével Ónodon egy családi házban lakott albérletben.

2018-tól a kapcsolatuk megromlott, gyakran vitatkoztak a vádlott féltékenysége miatt. 2019. június közepén egy ballagásra mentek, de a rendezvényen összevesztek, ezért a sértett egyedül hazament az albérletükbe, magára zárta az ajtót és lefeküdt aludni. A később hazaérkező vádlott, mivel nem tudott bemenni, betörte a ház ajtaját, majd a szobában fekvő élettársát azonnal bántalmazni kezdte, lehúzta az ágyról, fején és testfelületén többször ököllel megütötte.

Másnap a sértettet felkereste egy ismerőse, aki látta a sérüléseit, és azokat telefonjával lefényképezte, a fotókat pedig azonnal elküldte a sértett nővérének, aki rendőri segítséget kért. Az intézkedés során a sértettet kórházba szállították.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, lágyrész zúzódásokon túlmenően 8 napon túli gyógytartamú közvetlenül életveszélyes koponyaűri vérzés sérülést szenvedett el, olvasható az ügyészég honlapján.

Hirdetés
Hirdetés