Szexre akarta kényszeríteni a zárkatársát egy borsodi rab

borsodihir.hu

2021.04.06. 20:14

Szexre akarta kényszeríteni a zárkatársát egy borsodi rab
A kép illusztráció.

A büntetett előéletű, többszörös visszaeső még pár évet börtönben tölthet.

Hirdetés

Hirdetés

Szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt vádat emelt a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy fogvatartottal szemben. A vádirat szerint a vádlott férfi szabadságvesztés büntetését tölti egy büntetés-végrehajtási intézetben. A vádlott 2020. március 13-án, a közös zárkában felmászott a sértett által használt emeletes ágy felső szintjére, ahol az ott fekvő sértett felsőtestére és karjaira térdelve leszorította őt, majd elővette a nemi szervét, és a mozgásképtelenné tett férfit szexuális cselekmény elvégzésére akarta kényszeríteni.

A sértett amellett, hogy tiltakozott, minden erejével védekezett, így a vádlott bár kitartóan próbálkozott, nem érte el a célját.

A vádlott cselekményével csak akkor hagyott fel, amikor egy másik zárkatársuk határozottan felszólította, illetve kilátásba helyezte, hogy a történteket jelenteni fogja a felügyeletnek. A sértett a sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.

A járási ügyészség vádiratában a büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő férfival szemben, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a vádlottnak a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből történő kizárására tett indítványt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságnak.
börtönszexuális erőszakSátoraljaújhelyi Járásbíróság

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés