Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Válasz cikkünkre: nem lesz tüske, jöhetnek a fecskék

| 2021. 04. 22. | 18:45:00
Reagált az érintett üzletlánc.
Válasz cikkünkre: nem lesz tüske, jöhetnek a fecskék
Hirdetés
Hirdetés

„Társaságunk mindenben együttműködik a hatóságokkal, figyelembe véve az érvényes jogszabályokat, illetve döntéseiket. Ennek megfelelően üzleteinkben és azok területén is az intézkedések minden esetben összhangban vannak a hatósági javaslatokkal, szabályozásokkal. A fentiekre figyelemmel, társaságunk az állagmegóvását elősegítő eszközök alkalmazásánál az aktuális hatósági döntésnek/döntéseknek megfelelően járt el a múltban és jár el jelenleg is" - így reagált a PENNY Market kommunikációs ügynökségének képviselője a Borsodihír.hu oldalon a napokban megjelent cikkünkre.

Ebben arról írtunk, hogy a Mályi Madármentő Egyesületnek állatbarátok jelezték, hogy az egyik üzletlánc két üzletének - Polgár és Kisvárda - eresze alá is tüskéket szereltek, hogy a fecskék ne rakhassanak ott fészket. Egyik helyen le is verték a fecskefészket.

[Beillesztett cikk: Újabb tüskék Polgáron, pedig már érkeznek haza a fecskék]

"Társaságunk figyelmet fordít a védett madarak felé is, így igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy – habár a hatósági beavatkozás miatt ez korábbi rendelkezések alapján szükséges volt – a változó elvárásoknak megfelelően a tüskéket azonnal eltávolítsa minden olyan üzletéről, ahol ezek esetlegesen fent voltak.

Vásárlóink és munkatársaink számára továbbra is biztonságos és maximálisan higiénikus körülményeket, vásárlói élményt kívánunk nyújtani, természetesen figyelembe véve a környezetünket" - jegyezték meg a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés