Válasz cikkünkre: nem lesz tüske, jöhetnek a fecskék

Borsodihír

2021.04.22. 16:45

Válasz cikkünkre: nem lesz tüske, jöhetnek a fecskék
Rövid időn belül eltűnnek a tüskék Fotó: Facebook

Reagált az érintett üzletlánc.

Hirdetés

Hirdetés

„Társaságunk mindenben együttműködik a hatóságokkal, figyelembe véve az érvényes jogszabályokat, illetve döntéseiket. Ennek megfelelően üzleteinkben és azok területén is az intézkedések minden esetben összhangban vannak a hatósági javaslatokkal, szabályozásokkal. A fentiekre figyelemmel, társaságunk az állagmegóvását elősegítő eszközök alkalmazásánál az aktuális hatósági döntésnek/döntéseknek megfelelően járt el a múltban és jár el jelenleg is" - így reagált a PENNY Market kommunikációs ügynökségének képviselője a Borsodihír.hu oldalon a napokban megjelent cikkünkre.

Ebben arról írtunk, hogy a Mályi Madármentő Egyesületnek állatbarátok jelezték, hogy az egyik üzletlánc két üzletének - Polgár és Kisvárda - eresze alá is tüskéket szereltek, hogy a fecskék ne rakhassanak ott fészket. Egyik helyen le is verték a fecskefészket.

"Társaságunk figyelmet fordít a védett madarak felé is, így igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy – habár a hatósági beavatkozás miatt ez korábbi rendelkezések alapján szükséges volt – a változó elvárásoknak megfelelően a tüskéket azonnal eltávolítsa minden olyan üzletéről, ahol ezek esetlegesen fent voltak.

Vásárlóink és munkatársaink számára továbbra is biztonságos és maximálisan higiénikus körülményeket, vásárlói élményt kívánunk nyújtani, természetesen figyelembe véve a környezetünket" - jegyezték meg a közleményben.

fecskefészek

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés