Hirdetés
Hirdetés

Mécsesek százai a diósgyőri stadion előtt

| 2021. 05. 09. | 17:23:00
Mérhetetlenül szomorúak a szurkolók.
Mécsesek százai a diósgyőri stadion előtt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mécsesek százai égtek szombat este a diósgyőri stadion előtt. A Szervezett Szurkolói Csoportok ugyanis azt kérték a diósgyőri szurkolóktól, hogy elkeseredettségük jeleként szombaton, a záróforduló előtti napon hozzanak egy gyertyát vagy mécsest a stadionhoz.
Az alábbi felhívást tették közzé:

"Diósgyőri Szurkolótársaink!

A holnapi napon (szombat!) a már korábbi felhívásunkban közzétett gyertya/mécses gyújtásra kerül sor! A járványügyi szabályok betartásával, kérünk minden szurkolót, Diósgyőr érzelmű szimpatizánst, hogy a nap folyamán, reggeltől estig, helyezzetek el a Stadion 1-es kapuja előtti téren egy gyertyát/mécsest, amely most az elkeseredésünket fejezik ki szeretett klubunk vesszőfutása miatt. A meggyújtásukról, sötétedéskor a Szervezett Szurkolói Csoportok gondoskodnak."

Hozzátették: "reméljük a “tisztelt” vezetők az irodáikból lenézve, látják majd, hány szurkolónak is okoztak mérhetetlen fájdalmat és csalódást! És persze azt is reméljük, hogy mikor a mezt viselő játékosok luxusautóikkal elhaladnak a stadion mellett, felmerül bennük, hogy akár tehettek volna többet is ezért a klubért, ezért a városért!"

Hirdetés
Hirdetés